DOMAINE SAINT ANDRIEU
COTES DE PROVENCE

In de prachtige Provence niet ver van Brignoles ligt het dorpje Correns. Hier verwierven Jean-Paul en Nancy Bignon, eigenaars van Château Talbot, grand cru classé uit Saint-Julien, in 2003 het Domaine Saint Andrieu. Het domaine waarvan 26 ha beplant is met wijngaarden is gesitueerd in een schitterende omgeving op 380 meter hoogte.

Er is erg veel geïnvesteerd door de eigenaars en onderleiding van Grégory Guibergia, verantwoordelijk voor het domaine en de technische equipe van Château Talbot, volgde een ambitieus programma voor de renovatie et de herstructurering van Saint Andrieu.

Côtes de Provence Rosé
Deze kristalheldere rosé is een mix van de Syrah-, Grenache- en de Cinsaultdruif. Het is een aromatische wijn die vol van smaak is met een zachte afdronk, fruitige neus met een geur van witte bloesem. Een ongecompliceerde, heerlijk frisse wijn die ideaal te combineren is met salades, de mediterrane keuken en oosterse gerechten.

Côtes de Provence Blanc
Deze ongewone witte wijn wordt gemaakt van de Rolledruif.
In het glas is de wijn kristalhelder met groene reflexen, in de neus expressief, in de mond vol en evenwichtig, met mooie smaken van venkel, pompelmoes en peer zonder daarin overdadig te worden
.